Seminari & Eventi

Obiteljske svečanosti

Zanimljiva i atraktivna ponuda za sve vrste svečanosti, a sve sa ciljem da proslava u krugu Vaših najbližih bude nezaboravan doživljaj za sve generacije.

Doživite najljepšu proslavu krštenja, prve pričesti, krizme, rođendanske proslave za Vas ili Vaše dijete, proslave godišnjice braka ili obnovu zavjeta, a organizaciju prepustite našem stručnom timu te profesionalnom i ljubaznom osoblju.

Prilagođavamo se Vašem željama i stvaramo nove kreacije! Iskustvo i profesionalnost naša su
prednost.

Vjenčanja

Budućim mladencima, Hotel i restoran Dvorac Gjalski ima dugogodišnju tradiciju u organiziranju svadbenih svečanosti. Za najsvečaniji dan u Vašem životu pripremili smo vrhunsku uslugu, od najsitnijih detalja do stručne organizacije.

Provedite nezaboravne trenutke u krugu obitelji u prelijepom ambijentu dvorca Gjalski. Plesni podij u vinoteci Gjalski idealan je prostor s pravom atmosferom za ugodno druženje.

Seminari i eventi

U dvorskom ambijentu na odličnoj lokaciji i tik do autoceste. Udaljeni samo 30 km od Zagreba, a od Zračne luke Franjo Tuđman Zagreb samo 50 km. Na raspolaganju su i smještajni kapaciteti te su druge hotelske usluge na dohvat ruke.

Osiguran je siguran parking pokraj hotela. Blizina bara i terasa s pogledom prema Sljemenu omogućuje Vam predah od poslovnog sastanka.